​Fredags fristelser

Fredags Fristelser

Fredag den 14. februar

"Tapas Aften"

Kom til en hyggelig aften med et stort udvalg af "Skovens" bedste tapasretter inkl. lille dessert

Kr. 225,-

Fredag den 21. februar

Forret

Thaisuppe med stegte kyllingestrimler, forårsløg og peberfrugt

Hovedret

Chateaubriand, årstidens stegte grønsager, rustik Pommes Gratin og rødvinssauce

Kr. 225,-

Mulighed for tilkøb af dagens dessert kr. 50,-

Fredag den 28. februar

"Tapas Aften"

Kom til en hyggelig aften med et stort udvalg af "Skovens" bedste tapasretter inkl. lille dessert

Kr. 225,-

Fredag den 6. marts

Forret

Lakserilette med hjemmebagt ølbrød

Hovedret

Sous Vide tilberedt oksesteg, glaserede perleløg, bønner, waldorfsalat og tyttebær hertil kraftig skysauce

Kr. 225

Mulighed for tilkøb af dagens dessert kr. 50,-

Fredag den 13. marts

"Tapas Aften"

Kom til en hyggelig aften med stort udvalg af "Skovens" bedste tapasretter inkl. lille dessert

Kr. 225,-

Fredag den 20. marts

Forret

Rejesymfoni hertil hjemmebagt ølbrød

Hovedret

Steak af kalvefilet, svampesauté, forårsløg og spæde gulerødder, pebersauce og Pommes Duchesse

Kr. 225,-

Mulighed for tilkøb af dagens dessert kr. 50,-

Fredag den 27. marts

"Tapas Aften"

Kom til en hyggelig aften med et stort udvalg af "Skovens" bedste tapasretter inkl. lille dessert

Kr. 225,-

​​

Reserver venligst bord senest dagen før af hensyn til køkkenet - på 24 40 75 94 eller 21 72 91 38 - alternativt send en mail til skovbakkenodder@gmail.com

​Vi glæder os til at byde jer velkommen