Buffeter

Buffet 1

Kr. 325 pr. couvert (min. 20 couv.)

Kr. 570 pr. couvert inkl det lille vin arrangement

  • ​Pesto marineret ovnbagt laks med rejer, asparges og dressing eller hjemmelavet hønsesalat med asparges og ristet bacon – forretten serveres 

  • Kalveculotte, ½ grilltomater og flødepaprika sauce 

  • Oksefilet, svampe sauté eller valgfri salat samt smørstegte gulerødder 

  • Krydret, paneret kyllingebryst, rabarberkompot og råsyltede agurker med løg og peberfrugt 

  • 2 slags valgfri kartofler – se under stegeretter 

  • 2 slags ost, anretning af friske frugter samt 

  • 2 slags kiks

  • Diverse brød og smør

Buffet 2

Kr. 345 pr. couvert (min. 20 couv.)

Kr. 590 pr. couvert inkl det lille vin arrangement

  • Bresaola på salat serveret med Parmesan, pesto og saltmandler hertil urtesmør eller Rilettes af varmrøget laks på salat på toppen rejer og asparges – forretten serveres

  • Ramsløg marineret svinekam og sugarsnaps

  • Karry-ingefær marineret kyllingebryst filet hertil årstidens salat 

  • Oksefilet med grillet tomat og Bearnaisesauce 

  • 2 slags valgfri kartofler – se under stegeretter 

  • Lun rabarbertærte hertil hjemmelavet flødeis 

  • Diverse brød og smør

Frokost anretning. Kun til dags arrangementer

​​Kr. 255 pr. couvert (min. 20 couv.)

Kr. 500 pr. couvert inkl det lille vin arrangement

  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Hjemmelavet hønsesalat med ristet bacon
  • Pesto marineret ovnbagt laks med rejer og asparges
  • Mørbrad i champignon a la creme
  • Lune deller, rødkål og surt
  • Hjemmelavet leverpostej, bacon og champignon
  • 2 slags ost, druer, peberfrugt og kiks
  • Diverse brød og smør

Gourmet buffet

​​Kr. 390 pr. couvert (min. 25 couv.)

Kr. 635 pr. couvert inkl det lille vin arrangement

Kr. 740 pr. couvert inkl det store vin arrangement

  • Hummersuppe garneret med tiger rejer eller anti pasta medhjemmelavede tapenader – forretten serveres
  • Kalvefilet, ristede svampe, søde ovnbagte tomater og rødvinssauce
  • Helstegt oksemørbrad, sugar snapsr, søde ovnbagte tomater og skovsvampesauce
  • Andebryst, svedsker i baconsvøb, sauté med tranebær, løg, druer og valnødder
  • 2 slags valgfri kartofler – se under stegeretter
  • Udvalg af oste, anretning af friske frugter samt 2 slags kiks
  • Hjemmebagt brownie med hindbærmousse og friske bær
  • Diverse brød og smør