Stegeretter

Svinekam stegt som vildt med Waldorffsalat, tyttebær, ½ æbler med gele, brune- og hvide kartofler samt vildtsauce

​kr. 185

Kalvesteg stegt som vildt med Waldorffsalat, tyttebær, sautè af druer, tranebær, bacon og løg, brune- og hvide kartofler samt vildtflødesauce

​kr. 190

Gammeldags oksesteg med glaserede løg, bønner, surt og sødt, hvide kartofler og kraftig okse sky

​kr. 190

Sous Vie tilberedt kalveculotte, søde ovnbagte tomater, årstidens grønsager,

Barbeque sauce og valgfri kartoffel

​kr. 195

Kalvefilet, ostegratineret tomat, svampe sautè, spinat-løg terrine Timian sauce og valgfri kartoffel

​kr. 200

Helstegt oksefilet, fyldte svampe, sugarsnaps, panerede løgringe,

Bearnaise- eller portvinsauce og valgfri kartoffel

​kr. 200

Oksemørbrad, søde ovnbagte tomater, grønne asparges, smørstegte gulerødder,

skovsvampesauce og valgfri kartoffel

​kr. 200

Kalvemørbrad – samme garniture som til oksemørbrad

​kr. 205

Krondyrryg med rodfrugter, rustik kartoffelmos med urter, ovnbagte løg, ristede kastanier og vildtsauce

​kr. 205

Valgfri kartofler – vælg mellem nedenstående

  • Små nye kogte kartofler
  • Små nye krydrede ristede kartofler med skræl
  • Små nye krydrede ristede kartofler uden skræl
  • Pommes Rösti med løg og ost
  • Halve kartofler med skræl med Provence krydderier
  • Kartoffelbåde med rosmarin
  • Spicy flødekartofler med rød peber
  • Spicy kartoffelbåde