Festpakker

​Festpakke 1 (minimum 20 couverter)

3 retters menu inklusiv det lille vinarrangement, kaffe/the samt natmad kr. 675

Forretter vælg frit mellem nedenstående

  • 2 luksustarteletter med høns i asparges,
  • Røget laks på salat serveret med spinatcreme
  • Lakse/tunmousse på spæde blade med rejer og asparges
  • Rilettes af varmrøget laks på salat, rejer og asparges
  • Hjemmelavet hønsesalat med asparges, ananas og ristet bacon på salat

Til forretterne serveres hjemmebagt brød

Stegeretter vælg frit mellem nedenstående

  • Kalvesteg stegt som vildt med Waldorfsalat, tyttebær, sauté af druer, tranebær, bacon og løg, brune- og hvide kartofler samt vildtflødesauce.
  • Gammeldags oksesteg med glaserede løg, bønner, surt og sødt, hvide kartofler og kraftig skysauce.
  • Svinekam stegt som vildt med Waldorffsalat, tyttebær, ½ æbler med gele, brune- og hvide kartofler samt vildtsauce.
  • Sous Vide tilberedt kalveculotte, årstidens grønsager eller valgfri salat, valgfri kartoffler samt Barbequesauce.

​Til stegeretterne serveres valgfri kartoffel – se under stegeretter

Desserter vælg frit mellem nedenstående

  • Hjemmelavet små isbomber serveret med friske frugter.
  • Grand Marnier fromage og kold abricos puré.
  • Lun rabarbertærte og hjemmelavet flødeis.
  • Citronmousse med friske bær.

Natmad vælg frit mellem nedenstående

  • Klar suppe med boller og urter
  • Flødelegeret aspargessuppe med kødboller
  • Biksemad med bearnaisesauce og rødbeder
  • Kartoffel-porresuppe med sprøde bacontern
  • Skibberlabscoves med rødbeder og groft rugbrød
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat og rødbeder

Til supperne serveres hjemmebagt brød

Festpakke 2 (minimum 20 couverter)

3 retters luksusmenu inklusiv det store vinarrangement (alle drikkevarer inkl.) , kaffe/the samt natmad kr. 825

Forretter vælg frit mellem nedenstående

  • Bresaola på salat med pesto, saltmandler og parmesan hertil urtesmør
  • ​Hummersuppe garneret med tigerrejer og asparges (varm)
  • Pesto marineret ovnbagt laks på salat garneret med rejer og asparges hertil dressing
  • Anti pasta med hjemmelavet tapenader
  • ​SalPicon de Pollo – kold kyllingesalat med at væld af grønt

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød

Stegeretter

  • Oksemørbrad, søde ovnbagte tomater, grønne asparges , smørstegte gulerødder og skovsvampesauce
  • Kalvemørbrad – samme garniture som til oksemørbrad
  • Kalvefilet, ostegratineret tomat, svampe sauté, spinat-løg terrine og timian sauce
  • Oksefilet, fyldte svampe, sugarsnaps, panerede løgringe og bearnaise- eller portvinsauce

Nedenstående kan tilvælges mod prisregulering (dagspris)

Krondyrsfilet med rodfrugter, rustik kartoffelmos med urter, ovnbagte løg, ristede kastanier og vildtsauce

Til alle stegeretter serveres valgfri kartoffel – se under stegeretter

Desserter

  • Hjemmebagt brownie med hindbærmousse serveret med friske bær hertil hjemmelavet flødeis
  • Cheese cake no bake med lemoncurd
  • Gateau Marcel – luksus chokolade kage - serveret med friske frugter og hjemmelavet flødeis

Natmad

  • Mild karrysuppe med hønsekød, porrer, peberfrugt og ananas hertil hjemmebagt brød
  • Champignonsuppe – flødelegeret, smagt til med portvin
  • Lav selv hot dog med klassisk tilbehør
  • Udvalg af sliders med ”sjovt” tilbehør
  • Pølsebord med 4 slags pålæg, diverse tilbehør, rugbrød, smør og fedt
  • Gammeldags æggekage med bacon, tomat og purløg hertil grovbrød

”Det lille vinarrangement”

  • Husets velkomstdrink
  • Husets hvid- og rødvin ad libitum under middag
  • Øl og sodavand ad libitum under middag
  • 1 glas dessertvin
  • Isvand på kander

Drikkevarer efter middagen afregnes efter forbrug

”Det store vinarrangement”

  • Cava til velkomst
  • Husets hvid- og rødvin ad libitum under middag
  • Øl og sodavand ad libitum under middag
  • 2 glas dessertvin
  • Isvand på kander
  • 1 cognac, rom eller likør til kaffen

Ta’ selv bar bestående af vine, øl, sodavand, Martini, Campari og juice

Helaftens vinarrangement er gældende i otte timer hvis ikke andet er aftalt.​