​Tapas i restauranten eller som take-away

Leder du efter en hyggelig og kvalitetsbevidst restaurant, der serverer tapas? Restaurant Skovbakken har alt hvad hjertet begærer, når det kommer til tapas og andre menuer. Vi er primært en selskabsrestaurant, men vi holder åbent hver fredag for Fredags Fristelser.

Hvad er tapas?

Definitionen på tapas er en række små retter, der kan bruges som ”appetizers” eller sættes sammen til et stort måltid. Vi serverer en tapasanretning med 7 forskellige varianter med mulighed for tilkøb. Retterne varierer fra gang til gang, da vi altid har fokus på sæsonens friske råvarer. Vores tapas består af en blanding af  forskellige små retter, skinke og pølsevarianter fra lokale slagtere, hjemmelavede tapenader og friskbagt brød.

​ 

Det er altid muligt at få serveret tapas ud af huset og skal du holde selskab, fx i form af en stor fest eller et møde, er tapasretter også en mulighed.

Pris for tapas i huset kr. 225,- pr. couv med mulighed for tilkøb min. 15 couv.

Pris for tapas ud af huset kr. 175,- pr. couv med mulighed for tilkøb min. 15 couv.

Kontakt os og hør mere

Du skal aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til allergener eller andet i forhold til vores tapas. Vi står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Vi kan naturligvis også sammensætte en personlig menu såfremt der er nogle af vores småretter, du ikke ønsker skal være en del af tapasbestillingen.

Ring eller skriv gerne til os for at bestille take-away eller reservere et bord. Du kan ringe til Marian på telefon: 24 40 75 94. Du kan også sende os en e-mail på: skovbakkenodder@gmail.com