printer

​Tapas i restauranten eller som take-away

Leder du efter en hyggelig og kvalitetsbevidst restaurant, der serverer tapas? Restaurant Skovbakken har alt hvad hjertet begærer, når det kommer til tapas og andre menuer. Vi er primært en selskabsrestaurant, men vi holder åbent den første fredag i måneden, hvor alle kan komme og få en lækker tapastallerken. Vores restaurant er beliggende i Odder, hvor vi har mange kunder fra bl.a. Horsens, Skanderborg, Aarhus og omegn.

Hvad er tapas?

Definitionen på tapas er en række små retter, der kan bruges som ”appetizers” eller sættes sammen til et stort måltid. Vi serverer en tapasanretning med 7 forskellige varianter med mulighed for tilkøb. Retterne varierer fra gang til gang, da vi altid har fokus på sæsonens friske råvarer. Vores tapas kan bl.a. være en blanding af tapenader, oste og pølsevarianter.

Vores tapas serveres i restauranten den første fredag i måneden – det er dog altid muligt at få serveret tapas ud af huset. Hvis du skal holde et selskab, fx i form af en stor fest eller et møde, er tapasretter også en mulighed.

​​

Kontakt os og hør mere eller bestil et bord

Du skal aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til allergener eller andet i forhold til vores tapas. Vi står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Vi kan naturligvis også sammensætte en personlig menu såfremt der er nogle af vores småretter, du ikke ønsker skal være en del af tapasbestillingen.

Ring eller skriv gerne til os for at bestille take-away eller reservere et bord. Du kan ringe til Marian på telefon: 24 40 75 94 eller Lone på telefon: 21 72 91 38. Du kan også sende os en e-mail på: skovbakkenodder@gmail.com

Restaurant Skovbakken​

​Holsteinsgade 50, 8300 Odder

CVR 18152371

Få rutevejledning

Ring til Marian: 24 40 75 94 

Ring til Lone: 21 72 91 38

E-mail: skovbakkenodder@gmail.com