Mad ud af huset​

Overvejer du at bestille mad ud af huset, fx til din næste fest? Hos Restaurant Skovbakken tilbyder vi diner transportable, også kaldet catering, og take-away, også kaldet mad ud af huset. Vores selskabsrestaurant tilbyder udbringning af mad i bl.a. Odder, Horsens, Skanderborg, Aarhus og omegn.

Diner transportable kan være enten buffet eller retter

Du kan vælge enten buffet eller flere forskellige slags retter, når du bestiller diner transportable. Vi har alt fra forretter og tapas til natmad og en billig menu til børnene. Vi kan endvidere opfylde særlige ønsker såsom vegetarretter og lignende.

Alle forretter og kolde anretninger leveres flot anrettet på fade – lige til at servere. Det varme leveres i termokasser. Vi skærer gerne kødet for dig, dog ikke filet og oksemørbrad.

Vi udlejer gerne duge og servietter i forbindelse med levering af mad ud af huset, ligesom vi kan tilbyde hjælp med borddækning, servering, opvask og afrydning.

Generel info ved bestilling af diner transportable:

  • Bestilling modtages på minimum 10 kuverter - smørrebrød dog 15 stykker
  • ​Bestilling og angivelse af endeligt antal venligst senest fire dage før levering eller afhentning
  • ​Leveringsomkostninger ved maksimalt 10 kilometers kørsel er kr. 75,-
  • ​Leveringsomkostninger ved over 10 kilometers kørsel er efter aftale
  • ​Emballage skal returneres rengjort - der medfølger "pakkeseddel" til returnering
  • ​Betaling sker ved modtagelse, hvis ikke andet er aftalt

Mulighed for take-away uden udbringning

Du kan også selv hente mad ud af huset, og betingelserne er de samme som ved udbringning af mad. Derudover er vores restaurant åben for alle gæster den første fredag i måneden, og her er der ligeledes mulighed for at bestille mad ud af huset.

Kontakt os i dag og bestil mad ud af huset

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få bestille mad ud af huset eller diner transportable. Vi besvarer gerne dine spørgsmål til særlige menuer, allergener osv.

Du kan ringe til Marian på telefon: 24 40 75 94. Du kan også skrive til os på e-mail: skovbakkenodder@gmail.com