Buffeter

​Alle vores forretter og kolde anretninger leveres flot anrettet på fade lige til at servere.

Det varme leveres i termokasser. Vi skærer gerne kødet for dig, dog ikke filet og mørbrad da dette ikke er optimalt.

Vi udlejer duge og servietter og kan tilbyde hjælp med borddækning, servering, opvask og afrydning

Levering inden for 10 km. kr. 75 over 10 km efter aftale.

Såfremt intet andet er aftalt betales maden ved afhentning/levering.

Buffet 1

Kr. 195 pr. couvert (min. 15 couv.)

  • Tarteletter med høns i asparges
  • ​Lakse/tunmousse, rejer, frisk asparges og dressing
  • ​Ramsløg marineret svinekam, grilltomat, små ristede krydrede kartofler og mild BBQ sauce
  • ​Frikadeller og kold kartoffelsalat eller flødekartofler samt råsyltet agurk med løg og rød peber
  • ​Brie, druer, peberfrugt og kiks
  • ​Smør og hjemmebagt brød

Buffet 2

Kr. 215 pr. couvert (min. 15 couv.)

  • Pestomarineret ovnbagt laks, rejer, asparges og dressing
  • ​Hjemmelavet hønsesalat med ananas og asparges
  • ​Sous Vie tilberedt kalveculotte, søde ovnbagte tomater, spicy kartoffelbåde eller ristede krydrede kartofler og flødesauce
  • ​Paneret krydret kyllingebrystfilet med rabarberkompot med vanille og peber samt råsyltet agurk med løg og rød peber
  • ​Hjemmebagt browniebund med hindbærmousse - på toppen friske bær
  • ​Smør og hjemmebagt brød​​

Buffet 3

Kr. 235 pr. couvert (min. 15 couv.)

  • Spicy rejer på salat med ananas og sur-sød sauce med et twist af chili
  • ​Karry-ingefær marineret kyllingebryst med årstidens salat
  • ​Kalvefilet, ostegratineret tomat, ærter francaise med løg og bacon, ristede kartofler samt Bearnaise sauce
  • ​Helstegt svinemørbrad i champignon a la creme
  • ​Chokolademousse på mandelbund serveres med bær
  • ​Smør og hjemmebagt brød

Buffet 4

Kr. 255 pr. couvert (min. 15 couv.)

  • Variation af laks, grønne asparges, rejer og dressing
  • ​Bresaola på salat med pesto, saltmandler og parmesan hertil urtesmør
  • Oksemørbrad, smørstegte gulerødder, ristede svampe, Pommes Rösti og skovsvampesauce
  • ​Braiseret kalveculotte, ærter francaise med løg og bacon, spicy flødekartofler og BBQ sauce
  • ​Udvalg af ost, frugtanretning samt kiks
  • ​Smør og hjemmebagt brød​​