Buffeter

Buffet 1

Kr. 195 pr. couvert (min. 10 couv.)

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lakse/tunmousse, rejer, frisk asparges og dressing
  • Ramsløg marineret svinekam, grilltomat små ristede krydrede kartofler og mild BBQ sauce
  • Frikadeller og kold kartoffelsalat eller flødekartofler samt råsyltet agurk med løg og rød peber
  • Brie, druer, peberfrugt og kiks
  • Smør og hjemmebagt brød

Buffet 2

Kr. 215 pr. couvert (min. 15 couv.)

  • Pestomarineret ovnbagt laks, rejer , asparges og dressing
  • Hjemmelavet hønsesalat med ananas og asparges
  • Sous Vide tilberedt kalveculotte, søde ovnbagte tomater, spicy kartoffelbåde eller ristede krydrede kartofler og flødesauce
  • Paneret krydret kyllingebrystfilet med rabarberkompot med vanille og peber samt råsyltet agurk med løg og rød peber
  • Hjemmebagt browniebund med hindbærmousse på toppen friske bær
  • Smør og hjemmebagt brød

Buffet 3

Kr. 235 pr. couvert (min. 15 couv.)

  • ​Spicy rejer på salat med ananas og sur-sød sauce med et twist af chili
  • Karry/ingefær marinerede kyllingebryst med årstidens salat
  • Kalvefilet, ostegratineret tomat, ærter francaise med løg og bacon,ristede kartofler samt Bearnaise sauce
  • Helstegt svinemørbrad i champignon a la creme
  • Chokolademousse på mandelbund serveres med bær
  • Smør og hjemmebagt brød

Buffet 4

Kr. 255 pr. couvert (min. 15 couv.)

  • Variation af laks, grønne asparges, rejer og dressing
  • Bresaola på salat med pesto, saltmandler og parmesan hertil urtesmør
  • Oksemørbrad, smørstegte gulerødder, ristede svampe, Pommes Rösti og skovsvampesauce
  • Braiseret kalveculotte, ærter francaise med løg og bacon, spicy flødekartofler og BBQ sauce
  • Udvalg af ost, frugtanretning samt kiks
  • Smør og hjemmebagt brød

Frokost anretning

Kr. 170 pr. couvert (min. 15 couv.)

  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Hønsesalat med ananas eller tarteletter med høns i asparges
  • Lune frikadeller, rødbeder og kartoffelsalat eller flødekartofler
  • Hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon, surt og rødbeder
  • Rullepølse med pickles, sky og rødløg
  • Brie, druer og kiks
  • Rugbrød og smør

Smørrebrød uspecificeret

flot pyntet leveret på fade

Pr. stk. kr. 40 ved minium 15 stk.

Pålægsbuffet

Kr. 150 pr. couvert (min. 10 couv.)

  • Æg og rejer hertil karrymayonnaise
  • Hamburgerryg med italiensk salat
  • Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod
  • Hjemmelavet skinkesalat med purløg
  • Rullepølse med pickles, sky og rødløg
  • Kold steg med rødkål og surt
  • Rugbrød og smør