Festpakke 1 (min. 15 couverter)
3 retters menu inklusiv det lille vinarrangement, kaffe/the samt natmad kr. 869,-
Forretter vælg frit mellem nedenstående
- 2 luksustarteletter med høns i asparges
- Lakse/tunmousse på spæde blade med rejer og asparges
- Rilettes af varmrøget laks samt pestomarinerede rejer
- Hjemmelavet hønsesalat med asparges, ananas og ristet bacon på salat
Til forretterne serveres hjemmebagt brød
Hovedretter vælg frit mellem nedenstående
- Kalvesteg stegt som vildt med Waldorfsalat, tyttebær, sauté af druer, bacon og løg, brune- og hvide kartofler samt vildtflødesauce.
- Gammeldags oksesteg med glaserede løg, bønner, surt og sødt, hvide kartofler og kraftig skysauce.
- Svinekam stegt som vildt med Waldorffsalat, tyttebær, sauté af druer, bacon og løg, brune- og hvide kartofler samt vildtsauce.
- Langtidsstegt kalveculotte, lækker tilbehør efter årstiden, valgfri kartoffler samt Barbequesauce.
Til stegeretterne serveres valgfri kartoffel – se under stegeretter
Desserter vælg frit mellem nedenstående
- Hjemmelavet små isbomber serveret med friske frugter.
- Grand Marnier fromage og kold abricospuré.
- Lun rabarbertærte og hjemmelavet flødeis
- Citronmousse med friske bær.
Natmad vælg frit mellem nedenstående
- Klar suppe med boller og urter
- Flødelegeret aspargessuppe med kødboller
- Kartoffel-porresuppe med sprøde bacontern
- Frikadeller med kold kartoffelsalat og rødbeder
- Biksemad med bearnaisesauce og rødbeder
- Skibberlabscoves med rødbeder og groft rugbrød
Til supperne serveres hjemmebagt brød
”Det lille vinarrangement”
- Husets velkomstdrink
- Husets hvid- og rødvin ad libitum under middag
- Øl og sodavand ad libitum under middag
- 1 glas dessertvin
- Isvand på kander
Drikkevarer efter middagen afregnes efter forbrug
Festpakke 2 (min. 15 couverter)
3 retters luksusmenu inklusiv det store vinarrangement (alle drikkevarer inkl.), kaffe/the samt natmad kr. 999,-
Forretter vælg frit mellem nedenstående
- Røget laks på salat med grønne asparges, ørredrogn og creme med rygeost
- Bresaola på salat med pesto, saltmandler og parmesan hertil urtesmør
- Hummersuppe garneret med tigerrejer og asparges (varm)
- Pestomarineret ovnbagt laks på salat garneret med rejer og asparges hertil dressing
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød
Hovedretter
- Oksemørbrad med årstidens grønt og skovsvampesauce
- Kalvemørbrad – samme garniture som til oksemørbrad
- Kalvefilet, ostegratineret tomat, svampesauté, bagt blomkål og valgfri sauce
- Oksefilet, fyldte svampe, sugarsnaps, panerede løgringe og Bearnaise- timian sky
Nedenstående kan tilvælges mod prisregulering (dagspris)
Krondyrsfilet med rodfrugter, rustik kartoffelmos med urter, ovnbagte løg og vildtsauce
Til alle stegeretter serveres valgfri kartoffel – se under stegeretter
Desserter
- Hjemmebagt brownie med hindbærmousse serveret med friske bær hertil hjemmelavet flødeis
- Skovens Cheesecake dessert med lemoncurd
- Gateau Marcel – luksus chokolade kage – serveret med friske frugter og hjemmelavet flødeis
Natmad
- Lav selv hot dog med klassisk tilbehør
- Udvalg af sliders med “sjovt” tilbehør
- Pølsebord med 4 slags pålæg, diverse tilbehør, rugbrød, smør og fedt
- Gammeldags æggekage med bacon, tomat og purløg hertil grovbrød
”Det store vinarrangement”
- Cava til velkomst
- Husets hvid- og rødvin ad libitum under middag
- Øl og sodavand ad libitum under middag
- 2 glas dessertvin
- Isvand på kander
- 1 cognac, rom eller likør til kaffen
Ta’ selv bar bestående af vine, øl, sodavand, Gin/tonic og Vodka/juice
Helaftens vinarrangement er gældende i otte timer hvis ikke andet er aftalt.