Skip to main content
Menukort
Festpakker

Festpakke 1 (min. 15 couverter)

3 retters menu inklusiv det lille vinarrangement, kaffe/the samt natmad kr. 869,-

Forretter vælg frit mellem nedenstående

  • 2 luksustarteletter med høns i asparges
  • Lakse/tunmousse på spæde blade med rejer og asparges
  • Rilettes af varmrøget laks samt pestomarinerede rejer
  • Hjemmelavet hønsesalat med asparges, ananas og ristet bacon på salat

​Til forretterne serveres hjemmebagt brød

​Hovedretter vælg frit mellem nedenstående

  • Kalvesteg stegt som vildt med Waldorfsalat, tyttebær, sauté af druer, bacon og løg, brune- og hvide kartofler samt vildtflødesauce.
  • Gammeldags oksesteg med glaserede løg, bønner, surt og sødt, hvide kartofler og kraftig skysauce.
  • Svinekam stegt som vildt med Waldorffsalat, tyttebær, sauté af druer, bacon og løg, brune- og hvide kartofler samt vildtsauce.
  • Langtidsstegt kalveculotte, lækker tilbehør efter årstiden, valgfri kartoffler samt Barbequesauce.

​​Til stegeretterne serveres valgfri kartoffel – se under stegeretter​

Desserter vælg frit mellem nedenstående

  • Hjemmelavet små isbomber serveret med friske frugter.
  • Grand Marnier fromage og kold abricospuré.
  • Lun rabarbertærte og hjemmelavet flødeis
  • Citronmousse med friske bær.​

Natmad vælg frit mellem nedenstående

  • Klar suppe med boller og urter
  • Flødelegeret aspargessuppe med kødboller
  • Kartoffel-porresuppe med sprøde bacontern
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat og rødbeder
  • Biksemad med bearnaisesauce og rødbeder
  • Skibberlabscoves med rødbeder og groft rugbrød​

Til supperne serveres hjemmebagt brød

​​”Det lille vinarrangement”

  • Husets velkomstdrink
  • Husets hvid- og rødvin ad libitum under middag
  • Øl og sodavand ad libitum under middag
  • 1 glas dessertvin
  • Isvand på kander

Drikkevarer efter middagen afregnes efter forbrug

Festpakke 2 (min. 15 couverter)

3 retters luksusmenu inklusiv det store vinarrangement (alle drikkevarer inkl.), kaffe/the samt natmad kr. 999,-

Forretter vælg frit mellem nedenstående

  • Røget laks på salat med grønne asparges, ørredrogn og creme med rygeost
  • Bresaola på salat med pesto, saltmandler og parmesan hertil urtesmør
  • ​Hummersuppe garneret med tigerrejer og asparges (varm)
  • Pestomarineret ovnbagt laks på salat garneret med rejer og asparges hertil dressing

​Til alle forretter serveres hjemmebagt brød​

Hovedretter

  • Oksemørbrad med årstidens grønt og skovsvampesauce
  • Kalvemørbrad – samme garniture som til oksemørbrad
  • Kalvefilet, ostegratineret tomat, svampesauté, bagt blomkål og valgfri sauce
  • Oksefilet, fyldte svampe, sugarsnaps, panerede løgringe og Bearnaise- timian sky

Nedenstående kan tilvælges mod prisregulering (dagspris)

Krondyrsfilet med rodfrugter, rustik kartoffelmos med urter, ovnbagte løg og vildtsauce

​Til alle stegeretter serveres valgfri kartoffel – se under stegeretter

Desserter

  • Hjemmebagt brownie med hindbærmousse serveret med friske bær hertil hjemmelavet flødeis
  • Skovens Cheesecake dessert med lemoncurd
  • Gateau Marcel – luksus chokolade kage – serveret med friske frugter og hjemmelavet flødeis

Natmad

  • Lav selv hot dog med klassisk tilbehør
  • Udvalg af sliders med “sjovt” tilbehør
  • Pølsebord med 4 slags pålæg, diverse tilbehør, rugbrød, smør og fedt
  • Gammeldags æggekage med bacon, tomat og purløg hertil grovbrød​

”Det store vinarrangement”

  • Cava til velkomst
  • Husets hvid- og rødvin ad libitum under middag
  • Øl og sodavand ad libitum under middag
  • 2 glas dessertvin
  • Isvand på kander
  • 1 cognac, rom eller likør til kaffen​

Ta’ selv bar bestående af vine, øl, sodavand, Gin/tonic og Vodka/juice

​Helaftens vinarrangement er gældende i otte timer hvis ikke andet er aftalt.​